A nagy ijedtség

A hétvégén megint lementünk vidékre Mortival, hadd élvezze a vidéki levegőt. Minden nagyon jól ment addig, amíg vendégeket hívtunk át egy kerti szalonna sütésre. A vendégek hozták magukkal a kutyájukat, Bogit. Morti nyugisan ugrálgatott a fűben és rágcsálta a fincsi pitypangokat. aztán Bogi (puli kutya) úgy érezte, kicsit szeretgetni akarja Mortit. Ezzel szemben Morti , mivel most látott először másik 4 lábú állatot nem túl jól reagáltal le a közeledést. Nagy menekülés let a vége hatalmas kör9ket futott le menekülés címmel, a veteményesen át. Mivel Bogi nem nagyon lankadt érdeklödéssel kergette Mortit, Jerrynek kellett valamit tennie. Hatalmas vetődéssel Bogi kutyára ugrott és lefogta, hogy a nyuszko elrejtözzön a fűben. Ezek után a kutya ki lett zárva az udvarról.
Morti ezek után nagyon besértődőtt és nagy nehézségek árán tudtuk csak bekönyörögni a ketrecbe. Aztán végig sértődötten viselkedett. Topogott, de olyan hangosan, majd kiugrott a szívem. Lassan lehet hogy nagyfiú lesz a mi kis kicsikénk. :)
Ma pedig kaptunk egy nagyon frankó fésüt, amivel ügyesen megtudtam fésülni a kis drágát. Jól viselte. Mikor hazaértünk békésen nyugtázta, hogy végre a megszokott lakáskában lehet. el is aludt a dobozában , majd mikor pisilnie kellett, gyorsan felpattant és már a wc-ben is volt. Ügyes nyuszka! :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése