Utazás

Szombat reggel úgy döntöttünk elmegyünk vidékre. Akartam vinni Mortit, de sajnos a vidéki utunk célja az volt, hogy felhozzuk az kocsi nyári gumijait a csere miatt. Ezért úgy hittük nem fog elférni Morti ketrece is és a kerekek is a kocsiban amivel mentünk. Szóval teljes pánik, hogy szegényke itthon marad két napra, ami azért fura, mert mér egyszer hagytuk itthon egyedül. De hát ez a kis drága nagyon hozzánk nött és hát rossz volt belegondolni, hogy egyedül lesz.
Sok kaja és friss víz, ennyi elég. ( káposzta levelek, répa, táp- a menüsor) 3 órával késöbb már teljesen kivoltam, hogy Mortika egyedül:( Ahova mentünk ott a rokonok közül földműves, gondoltam kérek tőle egy kis friss lucernát ami tuti hogy nem vegykezelt és igazi vidéki lucerna. Kaptunk is egy hatalmas zacskóval és még friss szénát is. Hát van külömbség a bolti és a házi között. Márcsak azért is gondolom, mert Morti eddig nem nagyon ette a szénát, amit a boltban vettem, de a házit az falja és a táp nem is érdekli. :) A lucerna meg egyenesen telitalálat. A lényeg hogy tegnap (vasárnap) este hazajöttünk és hát nagyon örült a kis drágám. Hoztunk neki még friss, vastag akácfa darabokat. Az még most annyira nála nem nyerő, de talán ez majd változni fog.
A vicc az egészben, hogy a 4 kerék végülis elfért a csomagtartóban, szóval vihettük volna őt is kirándulni, de majd legküzelebb. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése