Lábadozás- 2. rész

Tegnap átjött a dokibácsi, hogy megnézze hogy is van a kis tökös. :)
Hát azt mondta nagyon varratot szedni nem kell, mert kiszedte ő magának, viszont az egyik herécske maradványt látszott, hogy sokat nyalogatta és kicsit dagadtabb volt. Azt mondta a dokibácsi, hogy ha tovább dagad antibiotikumot kell kapnia. Amikor megakarta fogni a doki Dzsuzit az úgy elbújt a házában. Fél tőle, gondolom emlékszik a műtétre vagy kitudja.
Egyébként az étvágya szuper jó már és inni is nagyon sokat iszik. Elméletileg rendben van minden, csak ne nyalogassa tovább. Vettem neki valami C-vitaminos , petrezselymes rágcsát, ízlik neki.

2 megjegyzés:

Katica 2009. június 18. 12:36  

Szia.
Szóval jól van Dzsuzi...ennek örülök :-D
Nem semmi hogy már most kiszedte a varratokat...biztosan ízlik neki az a petrezselymes rágcsa...csak arra figyelj hogy vannak a dropszok(eprese,joghurtos meg mindenféle)azokat nem nagyon szabad adni,mert állati fehérjét meg sok cukrot tartalmaz :-)

Barby 2009. június 18. 22:10  

Köszi az érdeklődést. Én ilyen dropsokat nem vettem neki egyáltalán, mert a doki még 2-3 hónaposan mondta, hogy a gyümölcsöt csak óvatosan adjam neki. Szóval nálunk 2 havonta van egy kis karika banán és havonta egy szelet alma. Figyelek a vonalaira:D
Trapper hogy van?:)

Megjegyzés küldése